Khamis, 28 Mei 2009

interview DPLI (continue)

salam...

hari ni cikmi nak citer sikit pasal interview DPLI yang cikmi p hari rabu hari tu.. sebenarnya tak da apa sangat pun.. just nak citer pengalaman interview untuk jd cikgu .... rasa macam tak caya plak cikmi dah lepas interview.. dah la cikmi kena first sekali..huhuhu.. memang nerver habis lah.. tapi ok la interview tu... panel-panel interview untuk hari tu pun baik-bauk semua..harap-harap dapatlah.. sekarang ni cikmi cuma mampu berdoa dan bertawakal pada ALLAH.. Dia yang menentukan segala-galanya... kalau ada rezeki cikmi Alhamdulillah.. kalau tak da, mungkin ALLAH ada rezeki yang lebih baik lagi untuk cikmi...InsyaAllah... so cikmi mesti fikir positif..=)


ok lah.. ni ja yang cikmi nak citer hari ni...

wassalam...

1 ulasan:

Pn. Zana berkata...

salam ..boleh share tak pengalaman awak?sy nak interview ahad ni. email kat sy yer sasuzanazanudin@yahoo.com.terima kasih